Over THERO   |    Bel 0541 57 1470   |    Contact

 
Over Thero

Wegwijs in de wereld van de bouw.

Wij vinden het belangrijk dat alle betrokkenen een tevreden gevoel hebben na een bouwproject. Goed luisteren naar wat u als opdrachtgever wilt en naar wat aannemers, installateurs en andere partijen adviseren, werkt versterkend. Hierdoor komen we tot een innovatief en veilig eindresultaat waar iedereen trots op kan zijn.

Met ruim 20 jaar ervaring staat THERO bekend als een betrouwbare partner in de bouwwereld. Na in 2001 gestart te zijn met 2 personen zijn we gegroeid naar een kennisorganisatie met meer dan 10 personen, allen bouwkundig opgeleid en met ruime ervaring met betrekking tot de bouw en alle facetten welke daar toe behoren. 

U kunt van ons een brede ondersteuning verwachten om gebouwen in een zo optimale conditie te brengen en te houden, nieuwbouw te realiseren, renovatie optimaal te verwezenlijken, etc. Wensen worden gekoppeld aan realisatie binnen de mogelijke kaders van de praktijk en wetgeving. Wij nemen de taak op ons om u te begeleiden en te adviseren in de wereld van de bouw.

Heeft u advies nodig? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij u advies kunnen geven toegespitst op uw specifieke situatie.