Welkom bij THERO

Welkom bij THERO

Wij zijn te vinden op onze nieuwe locatie: Lariksstraat 14 Oldenzaal

Neem contact op
Gebouw inspecties

Gebouw inspecties

Inspectie volgens NEN2767 & Rgd-BOEI

Conditiemetingen
Bouwmanagement

Bouwmanagement

Bouwbegeleiding van idee tot oplevering

Meer over bouwmanagement
Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie

Wij verzorgen voor u de asbestinventarisatie en begeleiden asbestsanering

Meer informatie over Asbest

Conditiemetingen

NEN 2767

De inspecties worden uitgevoerd volgens de NEN 2767 voor conditiemeting. Hierbij wordt op uniforme wijze de technische staat van de bouwdelen vastgesteld. De methode is gebaseerd op het registreren van gebreken. Hiermee wordt de conditie van een bepaald bouwdeel bepaald.

De conditie wordt bepaald aan de hand van een drietal aspecten, de ernst van het gebrek, de intensiteit/aard van een gebrek en de omvang van een gebrek. THERO BV legt op uniforme wijze de gegevens digitaal en met foto’s vast.

Bij de inspecties kan prioriteit worden gegeven aan aspecten, zoals veiligheid en gezondheid, wet- en regelgeving, cultuur-/historische waarde, esthetica enzovoorts. Hiermee wordt het belang om een bepaald gebrek te herstellen aangegeven.

 

RGD BOEI©

Bij de RGD BOEI methodiek worden gebouw gegevens samengevoegd tot een integrale rapportage. Voor het opstellen van een RGD BOEI rapportage zijn diverse gegevens noodzakelijk. Het gaat hier onder andere om een RGD BOEI inspectie van de bouwkundige onderdelen, electrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, EPA-U / EPA-W, brandscan, rapportage monumentenwacht etc.

THERO BV kan voor u per gebouw bekijken welke gegevens noodzakelijk zijn en een dergelijke rapportage opstellen. Onze medewerkers zijn voorzien van de vereiste diploma’s en geregistreerd bij SERTUM.

 

Uitgelichte projecten