Welkom bij THERO

Welkom bij THERO

Wij zijn te vinden op onze nieuwe locatie: Lariksstraat 14 Oldenzaal

Neem contact op
Gebouw inspecties

Gebouw inspecties

Inspectie volgens NEN2767 & Rgd-BOEI

Conditiemetingen
Bouwmanagement

Bouwmanagement

Bouwbegeleiding van idee tot oplevering

Meer over bouwmanagement
Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie

Wij verzorgen voor u de asbestinventarisatie en begeleiden asbestsanering

Meer informatie over Asbest

Beheer & onderhoud

Het beheer en onderhoud van gebouwen wordt onder andere gerealiseerd met behulp van (financiƫle) meerjaren onderhoudsplanningen. In deze meerjaren onderhoudsplanningen wordt vastgelegd wanneer welk onderhoud plaats vindt. U heeft zo een overzicht van het huidige onderhoud en het onderhoud in de toekomst met de daarbij behorende kosten. Er wordt een eerste inspectie / inventarisatie uitgevoerd en vervolgens wordt een planning opgesteld voor de eerstkomende (tien)jaren. Dit onderhoudstraject wordt door ons nauwkeurig gemoniteerd.

Voor een goede kostenbewaking en een onderbouwde keuze voor het uitvoeren van onderhoud, kunnen wij u diverse kostenscenario’s eenvoudig en overzichtelijk in kaart brengen. Op deze manier kunt u uw onderhoudsinvesteringen verantwoorden, maar belangrijker is dat u op de juiste manier van advies wordt voorzien om het juiste onderhoud uit te voeren, waarbij het behoud van kwaliteit gewaarborgd blijft.

THERO BV biedt de mogelijkheid om onder andere de gegevens van de onderhoudsplanning online in te zien. Hierbij zijn verschillende procedures mogelijk, zodat u uw gegevens naar eigen wens inzichtelijk heeft.

Wij adviseren u op het gebied van Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RGVO), waarbij onderhoud wordt weg gezet met duidelijke kwaliteitsafspraken. Ook kan THERO BV voor u, onafhankelijk, RGVO beoordelen.

Uitgelichte projecten